Hoe draag ik het eigendom van een Enphase-systeem over?

Volg de onderstaande stappen om het eigendom over te dragen van een Enphase-systeem.
Indien u recent een woning of pand heeft aangeschaft waarin een Enphase-systeem geïnstalleerd is en u wenst de eigenaar van dit systeem te worden, verzoeken wij u op de onderstaande link te klikken om de procedure voor het wijzigen van eigendom te initiëren. Het is noodzakelijk een Enlighten-account te creëren, mocht u deze nog niet bezitten. Tijdens het aanmaken van uw account, kies alstublieft voor de optie 'Andere' in het gedeelte 'Registratie van nieuwe gebruikers.
Klik hier om uw account over te dragen
Zodra u bent ingelogd, Overdracht van de huiseigenaar (€149).
De overdracht van eigendom omvat de overdracht van de productgarantie aan u en verleent u toegang tot het Enlighten-systeemaccount, dat gebruikt wordt voor het monitoren van productie en de conditie van uw systeem. U ontvangt tevens een Inspectierapport, dat een gedetailleerd overzicht biedt van de staat van uw zonne-energiesysteem en eventuele aandachtspunten markeert.


U wordt verzocht om de eigendomsoverdracht binnen 30 dagen na afronding van het eigenaars overdrachtsproces te bevestigen, teneinde de voortzetting van uw garantiedekking te garanderen.
Prezon Helpcentrum
service@prezon.nl